Düzce Havadis

REKLAM ALANI

(980x100px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Asfalt çalışması güzergah değişikliğine neden oldu

DÜZCE BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN FİSKOMAR KAVŞAĞINDA 3 GÜN SÜRECEK KAZIMA VE ASFALTLAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI. ÇALIŞMA DOLAYISIYLA BAHÇEŞEHİR-DÜZCE MERKEZ OTOBÜS HATLARINDA DA GEÇİCİ OLARAK DEĞİŞİKLİK YAPILDI.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Asfalt çalışması güzergah değişikliğine neden oldu
163 views
03 Kasım 2020 - 11:30
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Fiskomar Kavşağında 3 gün sürecek kazıma ve asfaltlama çalışması başlatıldı. Çalışma dolayısıyla Bahçeşehir-Düzce Merkez otobüs hatlarında da geçici olarak değişiklik yapıldı.

Düzce Ulaşım A.Ş, Fiskomar Kavşağında başlayan yol çalışması dolayısıyla güzergâh değişikliğine gitti. Kavşakta üç gün boyunca sürecek kazıma ve ardından asfaltlama çalışması nedeniyle vatandaşların Çoban Atatürk Bulvarı, Çoban kavşağı ve Metek TOKİ içinden geçerek Bahçeşehir’e ulaşacakları ve Düzce Merkez’e de Metek TOKİ güzergahı üzerinden ulaşacakları belirtildi.

Sabah saatlerinde başlayan çalışmalar nedeniyle de bölgede uzun araç kurukları oluştu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.